ФК "БУРГАС ФУТБОЛ" ЩЕ УЧАСТВА ЗА 5-ТИ ПЪТ В КОЛЕДНИЯ ТУРНИР ПО МИНИ ФУТБОЛ В БУРГАС


Поредно, 5-то, участие на престижния Коледен турнир по мини футбол в Бургас ще запише ФК „Бургас футбол“.

Традиционната надпревара, която е факт вече близо 30 години, се организира от Община Бургас, като отборът ни получи отново покана да бъде сред най-добрите регионални отбори и футболисти, които тази година ще излязат в спортна зала „Никола Станчев“ в кв. Меден рудник, Бургас.

Жребият бе теглен преди часове в сградата на общинската администрация, като ФК „Бургас футбол“ попадна в група „B”, заедно с коравите тимове на „Бургас бус“ и „Транслогистик“. В групата ще участва и победителят от квалификацията „Свети Никола“ - „Атия“.

Благодарим за доверието и възможността за участие на Община Бургас. За нас е чест, че за 5-та година ще бъдем част от звездния и футболен елит в региона. През изминалите години играхме срещу възможно най-силните формации и състезатели в региона. Имахме възможност да запишем победи, равенства, инкасирахме и неприятни поражения, но все пак в тази надпревара слаби отбори няма.

Това, че тази година турнирът няма да е в спортна зала „Младост“, а в спортното съоръжение в Меден рудник - „Никола Станчев“, в никакъв случай не значи, че няма да има интерес към надпреварата – напротив, залата е хубава, уютна, условията са прекрасни. Пожелаваме феърплей и хубави мачове на всички отбори !“, посочиха от мениджърското звено на ФК „Бургас футбол“.